Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

tárolás

A tolóajtós szekrények előnyei

Hányszor fordult már elő, hogy a hálószobában vagy a nappaliban elhelyezett gardróbszekrény kinyitásakor észrevetted, hogy mindenbe beleütközik az ajtaja? Ha szeretnél helyet megtakarítani, mert zavar, hogy túl sok helyet foglal el a térből a kinyíló ajtó, akkor a ajánljuk figyelmedbe a tolóajtós szekrényeket.

10 tipp a ruhásszekrényedhez

A szervezett ruhásszekrény a kulcsa annak, hogy olyan tárolóhelyet hozz létre, amely maximalizálja a helyet ruhatáradnak. Mi a cél? Egy olyan ruhás szekrény elérése, amely rendezett, teljes átlátod a ruhadarabjaidat, amik ugyanakkor könnyen elérhető helyen vannak, ez főként akkor hasznos, ha sietsz valahová. Néha nekikezdeni a legnehezebb,és bár a feladat ijesztőnek tűnhet ruhás szekrény megszervezése könnyebb, mint gondolnád.

Ocsó ruhásszekrények : a méret a lényeg?

Az olcsó ruhásszekrény az egyik kulcsfontosságú bútordarab, amely meghatározza a szobád jellegét, fontos, hogy pontosan tervezd meg mekkora hely áll rendelkezésedre az otthonodban, blogcikkünkben ebben szeretnénk Neked segítséget nyújtani.

A háború és a covid hatása a bútoriparra

Az Ukrajnában zajló háború és a covid hatásai a bútoriparra és bútor alapanyag gyártására.

Szállás, vendéglátás és közintézmény bútorok

Szállás, vendéglátás és közintézmény bútorok.

A csodálatos gardróbszekrény

Neked sincs soha mit felvenned miközben rengeteg ruhád van? Ha már a bevásárláson is túl vagy, és még mindig fennáll a probléma, rendszerezz! Egy gardróbszekrény éppen arra való, hogy áttekinthetőbbé tehesd ruhatárad!

Hűségpont rendszerünk bemutatása törzsvásárlóinknak

Légy rendszeres vásárlónk és élvezd a mindigbutor.hu kedvezmények világát.

Cipősszekrény – Rendezz, tárolj praktikusan… mert az első benyomás a legfontosabb


Egy hosszú nap után fáradtan hazaérsz. Előre örülsz, hogy végre lerúghatod a cipődet és megpihenhetsz. Belépsz a lakásba -- és szanaszét heverő cipők tarka látványa fogad....