Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

10 tipp a ruhásszekrényedhez

10 tipp a ruhásszekrényedhez

A szervezett ruhásszekrény a kulcsa annak, hogy olyan tárolóhelyet hozz létre, amely maximalizálja a helyet ruhatáradnak. Mi a cél? Egy olyan ruhás szekrény elérése, amely rendezett, teljes átlátod a ruhadarabjaidat, amik ugyanakkor könnyen elérhető helyen vannak, ez főként akkor hasznos, ha sietsz valahová. Néha nekikezdeni a legnehezebb,és bár a feladat ijesztőnek tűnhet ruhás szekrény megszervezése könnyebb, mint gondolnád.

Íme a 10 legjobb tippünk a rendhez a szekrényben:

A ruhásszekrény átrendezése
Szelektáld rendszeresen a ruháidat és csak azt tartsd meg, amire szükséged van. Segít, ha minden egyes ruhadarabot kiveszel a szekrényből, a szoba vagy a kanapé közepére halmozva kiválogatod őket, amiket nem használsz tovább adod. Ha ezzel végeztél, tisztább képet kapsz arról, hogy mennyi ruhád és tárolóhelyed van.

Drótkosarak.
A kosarak nagyszerű módja annak, hogy rendszerezd ha egyszerűbb, olcsó szekrényed van. A drótkosarak nyitott kialakításának köszönhetően láthatóvá válik minden, amid van, így nem kell turkálnod, hogy elérd, amire szükséged van. Stílust kölcsönöznek, miközben könnyebben megtalálod, amire szükséged van.

Tárolókosarak
Használd a tárolókosarakat apróbb tárgyak tárolására, az alsóneműtől kezdve a különféle kisebb dolgok elrejtéséig. Az átlátszó paravánnal ellátott tárolók megkönnyíti a tárgyak könnyű áttekintését. Ráadásul egymásra pakolhatóak, így nagyszerű, helytakarékos megoldás a kis ruhásszekrények számára.

Komód
Szerezz be egy komódot a mindennapi tárgyak tárolására, könnyű hozzáféréssel. Tárolhatsz benne fehérneműt, kézitáskákat, kiegészítőket, öveket, nyakkendőket. A komód tetejét használhatod dekorációs célra is, tehetsz rá virágot, mécses vagy egyéb dísztárgyat.

Szerelj fel polcokat
Minimális erőfeszítésbe kerül, hogy ruháid ha egy olcsó bútort is választottál ne összevissza, rendetlenül és rendetlenségbe legyenek, ezért a polcok telepítése kulcsfontosságú a kis szekrényszervezéshez. Ez a polcfelület nemcsak külön helyet teremt a tárgyaidnak, hanem vizuálisan is sokkal vonzóbbá teszi a gardróbodat.


Szezonális ruhák porszívózása
A téli kabátokat és a vaskos pulóvereket a nyári hónapokban vákuum csomagold, hogy helyet teremts a ruhásszekrényben. Tárold ezeket a szekrény felső polcain vagy az ágynemű tartós kanapédban. A vákuumzárás a molyoktól és a penésztől is megóvja a ruháidat.

Fektess be egy fogasba
Manapság nagyon sokféle fogas van a piacon, amelyek remek tárolóeszközök lehetnek apró szekrényedben vagy álló fogasként. A fogason elöl hagyhatod azokat a ruháidat, amit gyakran használsz vagy felakaszthatod a kabátjaidat.

A praktikus tanácsainkat megfogadva, könnyebb és rendszerezettebb lesz a ruhásszekrényed és az életed is.