Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36206177818

Bútor ötletek, hírek, cikkek

A megfelelő bútorok kiválasztása nem könnyű feladat. Évekre meghatározza otthonod vagy éppen irodád hangulatát. Írásainkkal megpróbálunk segíteni, inspirálni, hogy a te otthonod a számodra legmegfelelőbb bútorokkal rendezzük be. Blogunkban , bútorokkal,  lakberendezéssel kapcsolatos hasznos ötleteket és tippeket találsz. Megismerheted a bútor anyagokat, a legújabb trendeket, de tájékozódhatsz legújabb akcióinkról is.

Gyerek ágyak
Sokszor fejtörést okoz a kisgyermekes szülőknek, hogy hová tegyék az ágyneműt és a gyerekjátékokat, hiszen játékok esetében nincs az a tároló, ami elégnek bizonyulna.


Nem titok, az ősz legkedveltebb pillanatai között vannak a fotelben ülős, takaró alá bebújó idők. Ehhez igencsak elengedhetetlen a finom kávé mellett egy kényelmes fotel...

Kanapé kiválasztása
Mekkora legyen? Hová fogom tenni? Milyen színű legyen? Mire szeretném használni? Mit is szeretnék pontosan?

Csak egy pár kérdés, ami felmerül bennünk kanapé vásárlás előtt. Először is el kell döntenünk, mit is szeretnénk. Különböző szempontok figyelembevételével szűkítsük a kört, például döntsük el, mekkora helyet foglalhat el a lakásban, mennyit költhetünk rá, milyen színű, formájú és funkciójú legyen az adott kanapé. Szerencsére ma már minden elképzelés valóra váltható.

Étkezőasztal - 5+1 ötletes megoldás az elegánstól az extravagánsig

Gondoltad volna, hogy az étkezőasztal az otthonod egyik legizgalmasabb, legsokoldalúbb berendezési tárgya lehet? Mivel nagy és figyelemfelkeltő darab, az étkezések közötti időben tökéletes felületet nyújt arra, hogy szabadon engedd a fantáziád. A dekorációt kedved szerint cserélheted az évszakok változásaihoz igazodva vagy – ha abban leled örömödet, hogy minden alkalommal más látvány fogad, amikor benyitsz az étkezőbe - akár minden nap, a hangulatodtól függően....

4 tipp, hogy minden tányér a helyére kerüljön

A tálalószekrény alapdarab az étkezőben: praktikus tárolási lehetőséget biztosít a mindennapok során használt eszközöknek és a különleges alkalmakra tartogatott kényes holmiknak egyaránt. Ez a sokoldalú berendezési tárgy azonban az egyszerű tárolásnál sokkal többet nyújthat: amellett, hogy mutatós, egy ízléses, rendezett tálalószekrény derűt és nyugalmat áraszt.