Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36206177818

Cipősszekrény – Rendezz, tárolj praktikusan… mert az első benyomás a legfontosabb


Egy hosszú nap után fáradtan hazaérsz. Előre örülsz, hogy végre lerúghatod a cipődet és megpihenhetsz. Belépsz a lakásba -- és szanaszét heverő cipők tarka látványa fogad....

 Az edzőcipőd hívogatóan kacsintgat rád, a bakancson nyári túrák pora pihen, a csizma a közelgő telet és a Mikulást idézi… A sok boldog pillanat emléke mellett az első dolog, ami otthon fogad, a káosz.

Egy szó mint száz, a lábbelik tárolására sürgősen megoldást kell találni.

A rendetlen előtérrel egy csapásra leszámolhatsz egy cipősszekrény beszerzésével. Számtalan megoldás közül választhatsz, és minimális befektetés mellett szembetűnő változást érhetsz el. Te döntöd el, hogy mire van a leginkább szükséged: egy kecses, magas, keskeny tárolóra, vagy egy zömökebb, erős felépítésű szekrényre, amire akár le is ülhetsz. Akár nyitott, akár zárt bútorra esik a választásod, a polcos elrendezésnek köszönhetően nemcsak a helytakarékos tárolást oldottad meg, de egy pillantással felmérheted a cipőid stílusát és állapotát is.

A cipősszekrény nemcsak rendezett hatást kelt az egész helyiségben, de - mivel változatos színekben, stílusban és méretben kapható - dekorációs elemnek sem utolsó. Sőt, egy kis fantáziával teljesen egyedivé varázsolható, bár önmagában is mutatós darab. Szó sincs már a régen megszokott nehéz, esetlen egyenbútorról: egy modern cipősszekrény stílusos, könnyed, minden otthonban jól mutat és jól kombinálható az előtér többi bútorával.

Tartalomhoz tartozó címkék: tárolás cipősszekrény