Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállás, vendéglátás és közintézmény bútorok

Szállás, vendéglátás és közintézmény bútorok

Szállás, vendéglátás és közintézmény bútorok.

Online webshopként nagy örömünkre ma már több mint 20 magyar és külföldi gyártóval állunk együttműködésben, és körülbelül 20.000 terméket forgalmazunk országszerte. Széles termékpalettánkkal igyekszünk vásárlóink minden igényét kielégíteni.Sokan nem tudják még rólunk, hogy egyedi termékek elkészítését is vállaljuk, a mögöttünk álló profi és rugalmas asztalos cég közreműködésével. Így megrendelőink elképzeléseinek, csak a képzeletük szab határt.

A mindigbutor.hu az elmúlt évek során rengeteg szálloda, étterem, vendégház, panzió, vendéglátóipari egység, kórház, közintézmény, orvosi rendelő, egészségügyi intézmény, diákotthon, kollégium, tábor és munkásszálló bútorát szolgáltatta. Sok esetben egyedi igények kerültek megvalósításra, legyen szó kárpitos, vagy asztalos munkáról. Amennyiben a forrás pályázati támogatást is tartalmaz, minden igényt kielégítő árajánlat elkészítését is vállaljuk. Kínálatunkban több ezer vendéglátásban használatos bútor szerepel, de amennyiben konkrét elképzelése van, abban is segítünk. Fontos tényező, hogy a nagy bútor gyártókkal történő szoros együttműködésnek köszönhetően minden esetben a legjobb árakat és villámgyors ügyintézést tudunk biztosítani. 

Az árajánlat kérése és elkészítése az érdeklődő / megrendelő számára teljesen díjmentes.

Mivel a legtöbb árajánlatot kérő intézmény meghatározott keretből gazdálkodik, így rugalmasak vagyunk az egyedi árak kalkulálásában is.

Fordulj hozzánk bizalommal!

info@minidgbutor.hu

06206177818