Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ingyenes házhoz szállítás

7 ultra-menő könyvespolc dekorációs ötlet

Ha igazi könyvbarát vagy, a kedvenc olvasmányaidra szinte lakberendezési tárgyként tekintesz, akkor mi lehetne jobb, mint olyan könyvekkel körülvenni magad, amelyek mikor olvastad mosolyra, nevetésre és sírásra késztettek?

Ágyneműtartós kanapéágy: Mi az és miért van rá szükséged?

A hálószobában való helytakarékosság egyik legjobb módja az ágyneműtartós kanapéágy. A tárolóágy olyan ágy, amelynek keretébe tárolórekeszeket, például fiókokat építettek be.

Melyik sarokülő illik a legjobban a szobába?

Amikor egy nagyobb bútorvásárlás előkészítéseként egy helyiséget kell kimérni, a jó ökölszabály szerintünk az, hogy egyszer mérjünk, kétszer ellenőrizzük, majd újra mérjünk.

5 tipp a nappalid felfrissítéséhez ha olcsó szekrényed van

Készen állsz 5 olcsó ötletre a nappalid felfrissítéséhez? 

3 tipp a praktikus és stílusos előszoba kialakításához előszoba bútorokkal

Amikor vendégeket fogadsz otthonodban, biztosan Te is jó első benyomást szeretnél kelteni vagy ha egy hosszú nap végén Te is hazaérsz kellemes érzés egy otthonos és hívogató előtérbe belépni.
 

A klasszikus ülőgarnitúra, ami soha nem megy ki a divatból

Amikor egy kényelmes és stílusos nappaliról van szó, az ülőgarnitúra kialakítása a kulcs. Egy jól megválasztott ülőgarnitúra kialakítása képes összekötni a tér összes design elemét.

Számolj le a rendetlenséggel egy fogassal

A kicsinek tűnő, de mégis hatalmas fogassal átalakíthatod a mindennapokat, hiszen elérhetővé és átláthatóvá teszi a teret, miközben lehetőséget kínál arra is, hogy a bejáratodnak egy adag egyediséget adj.

Tuningold fel az olcsó konyhabútorod

Az olcsó konyhabútorokat akkor ajánljuk, ha elszálltál a költségvetéseddel a felújítás során vagy eleve szerényebb keret áll a rendelkezésedre és muszáj meghúznod a nadrágszíjad.

A modern TV szekrények figyelmen kívül hagyott előnyei

A televízió gyakorlatilag minden otthon középpontja, ahol a barátok és a család összegyűlnek, hogy egy hosszú nap után kikapcsolódjanak.

Te melyik helyiségben használsz a komódot?

A szerény komód valószínűleg a legrugalmasabb bútordarab az otthonodban. Egy komódot otthonod minden helyiségében használhatsz.