Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Melyik sarokülő illik a legjobban a szobába?

Melyik sarokülő illik a legjobban a szobába?

Amikor egy nagyobb bútorvásárlás előkészítéseként egy helyiséget kell kimérni, a jó ökölszabály szerintünk az, hogy egyszer mérjünk, kétszer ellenőrizzük, majd újra mérjünk.

Tényleg nem lehetsz elég óvatos, ezért ne felejtsd el figyelembe venni az olyan kényes részleteket, mint az ablakok magassága, a radiátorok és a konnektorok elhelyezkedése.

Ha már minden unalmas dolgot letudtál, akkor lesz elképzelésed a keresett sarokülő méretéről és formájáról, és eldöntheted, hogy egy egyszerű, mindkét irányban egyforma méretű sarokülőt szeretnél, vagy inkább egy L-alakú elrendezést, ahol a sarokkanapé egyik vége hosszabb, mint a másik.

Ha az L-alakú megoldás mellett döntesz, ezt többféleképpen is elérheted. Természetesen sarokülőinket a Te egyedi specifikációid szerint egyetlen egységként is megvásárolhatod, de kínálunk moduláris rendszereket is, amelyek alternatív konfigurációk lehetőségét kínálják, ha az igényeid vagy preferenciáid megváltoznak. Egy másik népszerű lehetőség a sarokülő és egy kompatibilis fekvőfotel kombinációja.

Ahhoz azonban, hogy egy sarokülő valóban "beilleszkedjen" egy szobába, elengedhetetlen, hogy ne csak a méreteket, hanem a megjelenést és a hangulatot is pontosan eltaláljuk. Ezért érezzük olyan fontosnak, hogy a fent említett különböző lehetőségeket a stílusok széles skáláján kínáljuk, a legújabb kortárs designer trendektől kezdve a hagyományos klasszikusokig. Emellett számos szövet közül választhatsz, többek között valódi bőrből, műbőrből, pamutszaténból és pazar bársonyból. Ha szeretnéd, hagyományos pamut, gyapjú és szintetikus vagy részben szintetikus alternatívákat is kínálunk.