Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

3 tipp a praktikus és stílusos előszoba kialakításához előszoba bútorokkal

3 tipp a praktikus és stílusos előszoba kialakításához előszoba bútorokkal

Amikor vendégeket fogadsz otthonodban, biztosan Te is jó első benyomást szeretnél kelteni vagy ha egy hosszú nap végén Te is hazaérsz kellemes érzés egy otthonos és hívogató előtérbe belépni.
 

Az előszoba egy gyakran elhanyagolt terület, bár néha van aki sok figyelmet szentel rá egy szép előszoba bútorral. Gondolj a saját előszobádra: gyönyörűen berendezett és díszített, vagy csak az a egyszerű helyiség, ahol leveszed a sáros cipődet és feldobod a kabátod a fogasra amikor belépsz a házba?

Ha az előszobád kissé elhagyatottnak tűnik és szeretnéd feldobni a teret, hogy meleg és barátságos bejáratot teremts ne félj! Összegyűjtöttünk néhány remek tippet az előszoba bútorokhoz, hogy teljesen megújuljon a bejáratod.

Adj hozzá merész stílust a kiemelkedő térért
Mivel a folyosók általában kicsik és keskenyek az otthon többi helyiségéhez képest, sokan semleges színeket és mintákat használnak, mert félnek attól, hogy túlterhelik a teret. Ezzel szemben azonban az előszobád tökéletes hely lehet arra, hogy merész első benyomást kelts!
Mivel az előszoba általában némileg elkülönül otthonod többi részétől ez egy nagyszerű hely arra, hogy igazán játssz a lakberendezési stílusoddal és a dekorációs részletek tekintetében ne klisékben gondolkodj.

Készíts stílusos előteret az előszoba bútorokkal
Az előszoba bútorok fontos elemei a bejárati dekorációnak. A posta, az autókulcsok és egyebek elhelyezésére szolgáló hely, az előszoba asztal az a bútordarab, amelyre az előszobádnak szüksége van. Azonban dekoratív részleteket is hozzáadhatsz az előszobádhoz, ha egy asztalt stílusos elrendezés alapjául használsz.

Vonzz be a vendégeket a világítással
Tudjuk, hogy az előszoba sosem az a hely, ahol sok időt töltesz.A világítás azonban mindig fontos ahhoz, hogy a folyosó világos és hívogató legyen, ne pedig sötét és szürke. És rengeteg stílusos módja van annak, hogy mind a beépített, mind a szabadon álló lámpákat hozzáadj az előszoba bútoraidhoz, amelyek jól fognak kinézni a térben.

Vásárolj most online előszoba bútorokat és még sok mást, vagy vedd fel a kapcsolatot lakberendezési szakértőinkkel, hogy padlótól a mennyezetig tartó stílus bútorokat találj az előszobádba.