Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

hálószoba

Ágyneműtartós kanapéágy: Mi az és miért van rá szükséged?

A hálószobában való helytakarékosság egyik legjobb módja az ágyneműtartós kanapéágy. A tárolóágy olyan ágy, amelynek keretébe tárolórekeszeket, például fiókokat építettek be.

Stílus tippek az éjjeliszekrényedhez

Az éjjeliszekrény minden hálószobában alapvető elem, olyannyira, hogy gyakran figyelmen kívül hagyjuk a stílus szempontjából. Azonban minden bútordarab fontos szerepet játszik a szoba általános megjelenésében, ezért fontos, hogy olyan éjjeliszekrényt válassz, amely harmonizál a hálószobád stílusával.

Szükséged van ágykeretre 160x200 a matracodhoz?

Mi az ágykeret?
Az ágykeret lényege, hogy a matracot megemelje és jobban alátámassza. A matrac alátámasztásával az ágykeret segít megelőzni a megereszkedést és egyenletesebb súlyelosztást biztosít alvás közben. 

A kényelem magas szintje: az ágyrács 160x200

Az ágyrács 160x200 a matracokkal együtt elválaszthatatlan párost alkot, amely együttesen elősegíti az alvás minőségét. Az ágyrács megfelelő alapot teremt a matracnak, kiegészíti és segít megteremteni a test megfelelő élettani alátámasztását.

Hogyan hozhatsz ki többet a franciaágyadból 180x200?

A cipődben és az ágyadban töltetsz a legtöbb időt, ezért érdemes mindkettőbe befektetned. Ha az utóbbit szeretnéd megvásárolni, akkor az örök klasszikus és közkedvelt franciaággyal 180x200 nem tévedhetsz.

A hálószoba felújítás: mik legyenek a bevásárlólistádon?

Mivel rengeteg időt töltesz benne, jó, ha a hálószoba minden elvárásodnak megfelel. Hogy segítsünk a Neked tetsző kialakításában, győződj meg róla, hogy a következő bútorok és kiegészítők szerepelnek a bevásárlólistádon. Ezekkel a kedvencekkel garantált a boldogság és a jó alvás!

10 tipp a ruhásszekrényedhez

A szervezett ruhásszekrény a kulcsa annak, hogy olyan tárolóhelyet hozz létre, amely maximalizálja a helyet ruhatáradnak. Mi a cél? Egy olyan ruhás szekrény elérése, amely rendezett, teljes átlátod a ruhadarabjaidat, amik ugyanakkor könnyen elérhető helyen vannak, ez főként akkor hasznos, ha sietsz valahová. Néha nekikezdeni a legnehezebb,és bár a feladat ijesztőnek tűnhet ruhás szekrény megszervezése könnyebb, mint gondolnád.

Gyakorlati összefoglalónk a gardróbszekrényekhez

A Mindig Bútornál közel 10 éve tekintjük szívügyünknek, hogy a vásárlóink megtalálják online webáruházunkban a megfelelő bútort. A gardróbszekrény egy terjedelmes bútordarab, amelynek jellemzői termékenként nagymértékben eltérnek, így a tökéletes gardróbszekrény „check listáján" van néhány fontos tényező, amelyet a vásárlás előtt mindenképpen figyelembe kell venned.

Útmutató a gardróbok anyagaihoz és fajtáihoz

A gardróbokkal szembeni igényeid közül fontos kiemelni a különböző fajtáit és az anyagokat, amikből készülnek. Olvasd el az összefoglalónkat, hogy informálódj milyen gardróbszekrény típusok közül választhatsz.

A rendezett hálószoba titka: a használható és funkcionális gardrób

Rendezett hálószoba, rendezett elme?! - tagadhatatlan, hogy a környezet, amelyben alszol, jelentős pszichológiai hatással van Rád. Egy rendezetlen hálószoba növelheti a stressz-szintedet, befolyásolhatja még a pihenésed minőségét.