Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

nappali

5 könyves szekrény design nemcsak könyvmolyoknak

Te is szereted gyűjteni a könyveket, esetleg még az első kiadásokat is vagy különleges gyűjteményed is van? Ismerősen hangzik? Teljesen megértjük!

Ágyneműtartós kanapéágy: Mi az és miért van rá szükséged?

A hálószobában való helytakarékosság egyik legjobb módja az ágyneműtartós kanapéágy. A tárolóágy olyan ágy, amelynek keretébe tárolórekeszeket, például fiókokat építettek be.

Melyik sarokülő illik a legjobban a szobába?

Amikor egy nagyobb bútorvásárlás előkészítéseként egy helyiséget kell kimérni, a jó ökölszabály szerintünk az, hogy egyszer mérjünk, kétszer ellenőrizzük, majd újra mérjünk.

5 tipp a nappalid felfrissítéséhez ha olcsó szekrényed van

Készen állsz 5 olcsó ötletre a nappalid felfrissítéséhez? 

A klasszikus ülőgarnitúra, ami soha nem megy ki a divatból

Amikor egy kényelmes és stílusos nappaliról van szó, az ülőgarnitúra kialakítása a kulcs. Egy jól megválasztott ülőgarnitúra kialakítása képes összekötni a tér összes design elemét.

A modern TV szekrények figyelmen kívül hagyott előnyei

A televízió gyakorlatilag minden otthon középpontja, ahol a barátok és a család összegyűlnek, hogy egy hosszú nap után kikapcsolódjanak.

Te melyik helyiségben használsz a komódot?

A szerény komód valószínűleg a legrugalmasabb bútordarab az otthonodban. Egy komódot otthonod minden helyiségében használhatsz.

Hogyan díszítsd a nappali szekrénysor tetejét (és hogyan ne)

Mielőtt úgy döntesz, hogy valamit magasan helyezel el, állj meg, és szánj rá egy pillanatot, hogy felmérd, pontosan miért is akarod. Túl sokan úgy gondolják, amikor egy üres felületet látnak a nappali bútor tetején akkor oda valamit tenni kell.

Így válassz számítógépasztalt otthonra

A távmunka az otthoni irodai számítógépasztalok értékesítésének növekedését eredményezte. A megfelelő munkaasztal kiválasztása otthoni irodádba nagyon fontos, mivel olyan munkakörnyezetre van szükséged, amely növeli a produktivitást.
 

Nappali bútor a kisebb nappalikba

A nappali az a hely, ahol a családi összejövetelek történnek, ahol a vendégek első benyomást szereznek az otthonodról és ahol sok órát töltesz el tévénézéssel. Ezért természetes, hogy sokat gondolkodsz a nappali bútorok kiválasztásán, hogy a nappalid összeállítása megfelelő legyen.