Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Útmutató a gardróbok anyagaihoz és fajtáihoz

Útmutató a gardróbok anyagaihoz és fajtáihoz

A gardróbokkal szembeni igényeid közül fontos kiemelni a különböző fajtáit és az anyagokat, amikből készülnek. Olvasd el az összefoglalónkat, hogy informálódj milyen gardróbszekrény típusok közül választhatsz.

Az első nagy döntés, hogy szabadonálló gardróbszekrényt vagy teljesen beépítettet válassz-e. A Mindig Bútor webáruházunkban kizárólag szabadonálló gardróbokat forgalmazunk.

Lássuk mik az előnyei a szabadonálló szekrényeknek: a kialakításukat tekintve ezek a legjobban kombinálhatóbbak és a legsokoldalúbbak; az árukat lényegesen kedvezőbb,a szállítási idejük gyorsabb (ha azonnal szeretnéd itt találod a készleten lévő gardróbszekrényeinket). Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy szükség esetén átteheted másik szobába, költözés esetén pedig magaddal viheted a szeretett darabodat, ha nem szeretnél újat venni.

A gardróbokk főbb típusok, amik közül választhatsz:

Kétajtós gardróbszekrények: szabvány alapján készülnek, ketté osztott akasztós szekrények belső térrel: az egyik oldalon fiókokkal, a másik oldalon pedig sínekkel.
Háromajtós gardróbszekrények: kialakítása miatt több hely van benne, mint a kétajtós akasztós szekrényekben a harmadik része polcokat vagy síneket tartalmaz.
Tolóajtós szekrények: a tolós kialakításnak köszönhetően nem kell hely az ajtók nyitásához, így kiválóan helyt állnak szűk helyeken.
Hálószoba garnitúrák: Azt is fontold meg, hogy a szekrényt ki szeretnéd-e egészíteni más bútordarabbal, például ággyal, éjjeliszekrénnyel. A tökéletes harmónia elérése érdekében válaszd a komplett hálószoba garnitúráinkat.

Anyag és kivitel
A szekrény anyaga, színe és felületi kivitelezése nagyban hozzájárul a stílusához, és ahhoz is, hogy mennyire praktikusan használható. Számos választási lehetőség áll rendelkezésedre, beleértve a a moduláris opciókat is, ami azt jelenti, hogy kombinálhatod és személyre szabhatod őket.

Íme egy útmutató a gardróbok anyagairól:

MDF: manapság gyakori opció, költséghatékony, gazdaságos és meglehetősen tartós szekrény anyag
Magasfényű kivitel: ez a fényes kivitel főként fekete, fehér vagy nagyon világos színekben kapható, és elegáns, modern megjelenést kölcsönöz a helyiségnek.
Matt kivitel: a lágy matt kivitel biztosítja, hogy a szekrény belesimul a szoba többi bútorához, és könnyedén illeszkedik bármilyen térbe.
Üveg és tükör: A tejüveg vagy tükör a fény visszaverődésén keresztül további dimenziót ad a helyiségnek és a legtöbb belső térhez illik.

Gyakran felteszik nekünk a kérdést, hogy jó ötlet-e a tükrös szekrény? A tükrös gardróbszekrények számos előnnyel járnak, mivel tárolóhelyként és tükörként is funkcionálnak, miközben a napfényt megsokszorozzák a szobában, így a tér világosabb, tágabb érzetet kelt. Az ujjlenyomatok könnyen meglátszódnak rajta, ezért tarts készenlétben egy kis üvegtisztítót és egy rongyot.

Bármelyik gardrób típust is választod a Mindig Bútornál számtalan darab vár, melyek közül Te is megtalálod az igazit.