Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan válaszd ki a tökéletes kanapét a nappalidba?

Hogyan válaszd ki a tökéletes kanapét a nappalidba?

A Mindig Bútornál kiváló minőségű kanapékat árulunk, így az évek során megtanultunk egy-két dolgot arról, hogy milyen szempontok alapján válaszd ki a megfelelő kanapét. Ezért összeállítottunk egy kanapé vásárlási útmutatót, hogy segítsünk Neked álmaid kanapéját megtalálni mind külső és funkcionalitás terén, amelyet sokáig szeretni fogsz.

kanapé vásárlásakor a következőket érdemes figyelembe venned:

Egy új kanapé vásárlása elég egyszerűnek tűnik. Ha tetszik, megveszed. Ugye? Ez néhány szerencsés ember esetében működhet, de a legjobb módja az új kanapé vásárlásának, ha figyelembe vesz néhány kulcsfontosságú tényezőt.

Az alábbiakban felvázolunk néhány pontot, amit érdemes átgondolnod:

Kanapé stílusa - Milyen stílusú az otthonod? Ahhoz, hogy megszeresd az új kanapédat, fontos, hogy olyat válassz, amely illik otthonod jelenlegi berendezéséhez. Ha hagyományos stílusú berendezési tárgyaid közé egy középkori vagy retro darabot teszel be, az nem fog a helyén szépen mutatni. Tehát először találd ki a stílusát, majd ezen kategórián belül keress.

Kanapé váza - A masszív váz az egyik legfontosabb összetevője annak, hogy kanapéd sokáig kitartson. Keress masszív fakeretet, és próbáld meg felmérni a kanapé súlyát. Például, amit nem tudsz könnyedén elmozdítani egy szimpla térdlökéssel, szilárd szerkezetre utal.

Anyag - Vedd először fontolóra, hogy milyen anyagra lesz szükséged. Otthonra szeretnéd, amin ülni fogsz, miközben a tévét nézed? Vagy esetleg az irodád előterébe? A kanapén fogsz enni is? Kisgyermek és háziállat van a családban? Ebben az esetben a tartós kárpitanyagból készült, letörölhető kanapé kiváló választás ilyenkor.

Méret – Győződj meg róla, hogy gondosan lemérted a helyét, hogy a dohányzóasztalnak, a komódnak és a tévének is legyen helye, miközben elegendő teret hagysz a szobában való közlekedésre is. A kanapé ne uralja a teret, legyen a helyiségnek egy nagyobb egybefüggő része, a kényelmes térérzethez ez mindenképp kell.

Elhelyezés - Hol lesz a kanapé a helye a térben? Egy másik kanapéval vagy karosszékkel akarod párosítani? A tévével, ablakkal vagy egy másik bútorral szemben lesz? Moduláris vagy szekcionált kanapéban gondolkodj, hogy kiválaszthasd, hogy rendezed el az egy két- vagy háromszemélyes részt, sarokrészt és a végét?

Most, hogy már mindent tudsz a kanapékról, nézd meg a Mindig Bútor webshopunkban milyen stílusos darabokat találsz.