Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Fergus u - alakú sarokülő, bézs
624.150 Ft
Menny.:db

Fergus u - alakú sarokülő, bézs

624.150 Ft
Szín
Mintás
Aston 2
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 908SU048
Cikkszám: MI-SU048E01000
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Milo
FERGUS "U" - alakú sarokülő, bézs
A velúrok nagyon magas Martindale értékű kopásállóságot is elérhetnek, ezáltal a tartós használatot is kitűnően bírják. Az így készült termékek valamennyi szennyeződéstől könnyen, vízzel megtisztíthatók. A velúrok kellemes, puha tapintásúak. Úgy a kisebb ülőbútorok, mint a nagy kárpitozott felületek bevonására kiválóan alkalmasak.
magas fekhelyes, képpel azonos vagy ellentétes állásban rendelhető, hátulja szövettel bevonva, kiemelő mechanika, hullámrugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, állítható fejtámla, állítható kartámla, 300 cm szélesség fölött
Típus: Egyszínű, modern, velúr; Összetétel: 95% poliészter + 5% nejlon; Fényállóság: 5; Kopásállóság (Martindale teszt): 45.000Szín: bézs- Mindigbútor

Leírás

Tulajdonságok:
Ágyneműtartó
Állítható fejtámasz
Állítható kartámasz
Alvás funkció kiemelő mechanikával
Hátulja szövettel bevonva
Hullámrugó
Magasfekhelyes

A fej kényelmét és a nyak pihenését a több pozícióban állítható fejtámla biztosítja.
A hullámrugós kivitel az egyik legelterjedtebb megoldás a kárpitos bútorok esetében. A rugók a bútor vázához azonos távolságra vannak rögzítve, rugalmasságuk és tartóságuk speciláis alakjuknak köszönhető.
Az ülő és fekvő magasság megegyezik. Fekvőhellyé alakítva ugyanaz marad a kanapé/sarokülő magassága mint zárt állapotban.
Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.
Ez egy egyszerű és kényelmes megoldás, amely lehetővé teszi a kanapék/sarokülők különösebb erőfeszítés nélküli átalakítását. Az ülőfelület alatti fiók láthatatlan, ezt kihúzva remek alvóhellyé alakul. A bútor kinyitásához egyszerűen húzza maga felé az alsó részt, majd húzza ki a fiókot az extra hálórésszel.
Karjai kényelmét a több pozícióban állítható kartámla biztosítja.
Nincs korlátozva a kanapé/sarokülő elhelyezése, mivel a bútor hátulja is ugyanazzal a szövettel van bevonva, mint a termék többi része, így nem szükséges a falhoz tolva használni, bárhol szabadon elhelyezhető.
Méretek: külső méret: 336 × 184 x 172 cm, fekvőfelület: 126 x 270 cm, ülőmagasság: 44 cm, beülőmélység: 58 cm, teljes magasság: 100 cm,  - Mindigbútor

Paraméterek

Fekvőfelület szélesége 126 cm
Ágyazható Igen
Ágyneműtartós Igen
Gyártó Milo
Szélesség 336 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.