Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Bora sarokülő, sötétbarna
296.900 Ft
Menny.:db

Bora sarokülő, sötétbarna

296.900 Ft
Szín
Mintás
Trinity 7
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 892BO004
Cikkszám: MI-BO004000US2
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Milo
BORA sarokülő, sötétbarna
Kellemes tapintású velúr szövet. Az Öko-Tex tanúsítvány megerősít minket abban, hogy a szövet allergénmentes és teljesen biztonságos.
magas fekhelyes, univerzális, automata kiemelő mechanika, hátulja szövettel bevonva, hullámrugós, szövet, ágyazható, ágyneműtartós, 250 cm szélességig
Típus: Egyszínű, modern, velúr; Összetétel: 100% poliészter; Fényállóság: 5; Kopásállóság (Martindale teszt): 210.000Szín: sötétbarna- Mindigbútor

Leírás

Tulajdonságok:
Ágyneműtartó
Alvás funkció automata kiemelő mechanikával
Hátulja szövettel bevonva
Hullámrugó
Magasfekhelyes
Univerzális
Vízlepergető szövet

A hullámrugós kivitel az egyik legelterjedtebb megoldás a kárpitos bútorok esetében. A rugók a bútor vázához azonos távolságra vannak rögzítve, rugalmasságuk és tartóságuk speciláis alakjuknak köszönhető.
A szövet olyan tulajdonságokkal bír, ami megnehezíti a folyadék felszívódását, így könnyen tisztítható. 
Az univerzális sarokülők esetében az első összeszerelésnél lehet választani, hogy az úgynevezett "ottomános" rész a jobb vagy a bal oldalra kerüljön. Ennek a funkciónak köszönhetően ráér vásárlás után eldönteni, hogy mely állásban is szeretné használni.
Az ülő és fekvő magasság megegyezik. Fekvőhellyé alakítva ugyanaz marad a kanapé/sarokülő magassága mint zárt állapotban.
Beépített ágyneműtartóhoz egyszerű hozzáférni és méretei miatt kényelmesen elférnek benne az ágyneműk, takarók.
Nincs korlátozva a kanapé/sarokülő elhelyezése, mivel a bútor hátulja is ugyanazzal a szövettel van bevonva, mint a termék többi része, így nem szükséges a falhoz tolva használni, bárhol szabadon elhelyezhető.
Pár mozdulat és már kész a fekvőfelület. Ülőrész kiemelését követően már csak a háttámlát kell lehajtani.
külső méret: 224 × 145 cm, fekvőfelület: 126 - 200 cm, ülőmagasság: 43cm, beülőmélység: 85 cm, beülőmélység (párnával): 62 cm, teljes magasság: 96 cm,  - Mindigbútor

Paraméterek

Fekvőfelület szélesége 126 cm
Gyártó Milo

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.