Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Dickson bővíthető étkezőasztal
144.390 Ft
Menny.:db

Dickson bővíthető étkezőasztal

144.390 Ft
Szín
Tölgy
Mintás
Minta nélküli
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 2010001176718
Cikkszám: HAL-2010001176718
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Halmar
DICKSON bővíthető étkezőasztal- Mindigbútor

Leírás

DICKSON bővíthető étkezőasztal

Elegáns megjelenésű, modern kialakítású étkezőasztal.

Az natúr tölgy színű asztallap laminált MDF-ből, míg a láb porszórt acélból készült.

Méretek:

Szélesség: 150 - 210 cm

Mélység: 90 cm

Magasság: 75 cm

A terméket lapraszerelten szállítjuk!

Csak a képen látható színben rendelhető!

A dekorfoliával laminált asztalokat fokozottan óvni kell a nedvességtől, közvetlen hőhatástól, illetve szennyeződésektől. Tisztításuk során tilos súrolni, illetve durva anyaggal törölgetni. Használat során ajánlott az edényalátét, tányéralátét vagy asztalterítő használata, hogy megóvjuk az asztallap állagát. A dekorfóliával laminált bútorok sokkal kényesebbek, mint a műanyagos laminálással készült termékek.

 - Mindigbútor

Paraméterek

Bővíthető Bővíthető
Gyártó Halmar
Magasfényű Nem
Üveglapos Nem
Szélesség 90 cm
Hosszúság 150 cm
Magasság 75 cm
Súly 50 kg

Szállítási információ:

Elérhetősséggel (a raktárunkon változó színösszeállításban elérhetőek), szállítási határidővel, vagy bármilyen termékekkel és áruházunkkal kapcsolatos kérdéssel fordulj hozzánk bizalommal. Amennyiben nincs raktárunkon a bútor megrendeljük azt, a várható szállítási idő terméktől függően változhat, erről a rendelés megerősítésekor on vagy e-mailben adunk tájékoztatást. Szállítási feltételek, díjak: Minden esetben változó, kedvező áron az ország egész területére megrendelheted ezt a szolgáltatást. A szállítási díj a vásárolt termék értékétől illetve a lakóhelyed távolságától függ. Természetesen mindenben amire szükséged van, a rendelkezésedre állunk, de a szállítás nem tartalmazza a házba/emeletre való pakolás költségét. Kérjük a szállítás részleteinek rögzítésekor mindenképp jelezd ha pakolást is igényelsz, mert alap esetben kollégánk egyedül érkezik a helyszínre és nem áll módjában a bútort be/fel pakolni. Igény esetén 2 munkatárs érkezik és sérülésmentesen a helyszínre teszik a bútort.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be Cetelem Online Áruhitelt.