Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A hely spórolás mestere: az ágykeret 90X200

A hely spórolás mestere: az ágykeret 90X200

Az ágykeret 90X200 ideális egy vagy több gyermek számára kialakított kis hálószoba berendezéséhez, de vendégszobába vagy közös szobák berendezéséhez is. Melyek a fő jellemzői és milyen modellek vannak az ágykeretek 90X200 között a Mindig Bútor webáruházunkban?

Az ágykeret 90X200  a kialakításából adódóan csak egy személyt tudsz elhelyezni. Ez a szabványos egyszemélyes ágy mérete.
Különleges helyigény esetén kisebb egyszemélyes ágyak is találhatók a piacon. Továbbá nem szabad elfelejteni, hogy az ágykeret 90X200 megnevezésnél a 90X200 a fekvőfelületre nagyságára vonatkozik, azonban a teljes mérete ettől valószínűleg nagyobb. Gondolj csak egy kárpitozott vázzal rendelkező ágyra, amely sokkal több helyet foglal el, mint egy minimális és alapvető fa vázzal rendelkező vagy fejtámla nélküli ágy.

Az ágykeret 90X200 vásárlása előtt fontos, hogy győződj meg a minőségi kivitelezésről. Ezután válassz hozzá egy extra kényelmes matracot is, mert a megfelelő pihenés szükséges és elengedhetetlen ahhoz, hogy mindennapok során produktív és kipihent légy.

Az ágykeret 90X200 helyproblémákra számos problémára nyújt megoldást:

Az ágykeret 90X200 a vendégszoba vagy a gyerekszoba berendezésére is alkalmas. Használhatod második kihúzható ágyként ha egy barátod száll meg az otthonodban.
Kárpitozott fejtámlával, fémből vagy fából, hogy egy pazar franciaágy hatását kelt. Vannak fém vagy fa vázzal, megmunkált lábakkal rendelkező modellek a lágyabb és minimál stílusú megjelenéssel. Az ágykeret 90X200 sokoldalúsága miatt az egyik legnépszerűbb helytakarékos opció, amit sokszor extra tárolókkal látnak el.

Mindkét esetben számos modell közül lehet választhatsz a Mindig Bútor termékei között.