Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RENDEZETT HÁLÓSZOBA A MODERN SONOMA TÖLGY KOMÓDDAL

RENDEZETT  HÁLÓSZOBA A MODERN SONOMA TÖLGY  KOMÓDDAL

Egy rendezett hálószobában ébredve olyan érzés kerít hatalmába, hogy máris jól indul a napod. Egy sonoma tölgy komód hasznos társ, amely egyszerre funkcionális és esztétikus.

Tudod már milyen típust keresel konkrétan? Segítünk eligazodni a sonoma tölgy komódjaink között hogy eldönthesd, melyik komód illik a legjobban Hozzád és az otthonodhoz.

A sonoma tölgy
A tölgyet mindig is az egyik legértékesebb fafajnak tartották. Ezért évszázadok óta használják bútorgyártásra, belsőépítészetre. Nem mindenki engedheti meg magának azonban a természetes anyagok használatát. De ma már hatalmas választék van a piacon olyan bútorlapokból, amelyek élethűen utánozzák a tölgy textúráját és színeit. A legnépszerűbb termékek közül egyik a sonoma tölgy. Ez az árnyalat valóban univerzálisnak nevezhető. Minden térhez és belső térhez alkalmas.

Méret
Van néhány szempont, ami alapján eldöntheted, hogy milyen méretű komódot válassz. Nagy szerepet játszanak az igényeid - mekkora a szekrényre van szükséged, mire fogod használni? Hol tárolod a szezonon kívüli ruhákat (különösen a téli kabátok sok helyet foglalnak)? Szükséged van-e olyan helyre, ahová a tévét, a hangszórókat, a lemezjátszót vagy a könyveket teheted?
A rendszerezésen túl érdemes figyelembe venned a szoba méretét is.

A siker érdekében
A szobádban egyszerűen jobban érzed magadat, ha mindennek megvan a helye. Így az olyan feladatok, mint például a szennyes ruhák elpakolása gyerekjáték lesz. Az élet eléggé bonyolult így egyszerűsítsd le a tárolást kezd először is a megfelelő sonoma tölgy komóddal. Hogy hogyan rendezed el a fiókjaidat, azt rád bízzuk. A lényeg, hogy élvezd a pihenést és az alvást egy rendezett hálószobádban, abban a tudatban, hogy mindennek meg van a helye.