Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden, amit a kinyitható kanapéról tudnod kell

Minden, amit a kinyitható kanapéról tudnod kell

Az utolsó bútordarabot keresed, amely kiegészíti az újonnan kialakított hálószobádat? Vagy patthelyzetben vagy, hogy kanapéágyat vagy vendégágyat válassz-e a vendégszobába? Nos, ne bosszankodj tovább – egy kinyitható kanapé a megoldás a lakberendezési kérdésedre!
 

A kanapéként és ágyként is funkcionáló kinyitható kanapé rendkívül népszerűek azok számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a nappali és alvóhelyükből. De mi is pontosan az a kinyitható kanapé ? Ebben a blogban összeszedtünk mindent, amit tudnod kell ezekről a megbízható és sokoldalú, multifunkcionális bútordarabról.

Mi a kinyitható kanapé?
Röviden, a kinyitható kanapé egy olyan bútordarab, amely ágyként és kanapéként is funkcionál. A klasszikus nappali ágy inkább hasonlít egy kanapéra, mint egy hagyományos ágyra, és jellemzően háromoldalas fejtámlával rendelkezik.

A kinyitható kanapé többcélú funkcionalitása a modern otthonokban való népszerűségének egyik fő oka, mivel extra ülőhelyet biztosíthat a nappaliban, és szükség esetén könnyedén extra ággyá alakítható. A kinyitható kanapé állítólag már az ókori egyiptomi idők óta léteznek, és akkor is ugyanolyan népszerűek voltak, mint ma, mivel sokoldalúságuknak köszönhetően remek kiegészítői a lakótérnek, és kényelmes pihenőhelyet biztosítanak a vendégek és a lakók számára egyaránt.

Mekkora méretűek a kinyitható kanapék?
A normál ágyakhoz hasonlóan a kinyitható kanapék is mindenféle formában és méretben léteznek. Egy tipikus kinyitható kanapé azonban ugyanolyan méretű, mint egy egy- vagy kétágyas ágy - körülbelül 90 x 190 cm. Csak ne feledd, hogy mindenképpen mérd le a helyét, mielőtt elkezded keresni a tökéletes modellt!

A legjobb kinyitható kanapé az otthonodba
Ha kinyitható kanapét keresel, akkor a legjobb helyen jár a Mindig Bútornál biztos lehetsz benne, hogy megtalálod, amire vágytál.