Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Konyhabútor olcsón, mert a pénz igenis számít!

Konyhabútor olcsón, mert a pénz igenis számít!
Sokan azt gondolják, hogy a konyhabútort nem lehet olcsón megvenni, mert a kereskedő minden esetben csak a haszonra gondol. Mi ezt szeretnénk most megcáfolni, ezért bemutatjuk a HIT konyhát.

Ha azt szeretné, hogy lakása pontosan úgy nézzen ki, ahogy elképzelte, akkor oda kell figyelnie az új bútorok vásárlására és elrendezésére. Ez akkor is igaz, ha a konyha átalakítása éppen napirenden van, és olyan bútorokat kell találnia, melyek lehetővé teszik, az élelmiszerek tárolását, megfelelő munkapulttal rendelkeznek, kényelmes és kompakt megoldást nyújtanak. Ha eddig úgy gondolta, hogy olcsó konyhabútor, ami megfelel szinte minden igénynek, csak a mesében létezik, akkor itt egy remek hír Önnek.  Nem kell tovább keresnie, illetve nem érdemes tovább keresnie, mivel mi megtaláltuk a tökéletes, olcsó és praktikus, komplett konyhabútort, amely egy kisebb ház vagy lakás konyhájába tökéletesen illeszkedik.


A képen beltéri, fal, konyha, berendezés láthatóAutomatikusan generált leírás
A konyhabútor Sonoma tölgy színben rendelhető.

HIT konyhabútor teljes hossza 180 cm.
A konyhabútor alsó része egy duplaajtós (80 cm) és egy egyajtós elemből (40 cm) áll, melyhez egy 120 cm-es munkalapot szállítunk.
A felső rész teljes hossza 180 cm, amely hasonlóan az alsó elemekhez egy kétajtós 80 cm-es elemből és egy szimpla 40 cm elemből áll, kiegészülve egy 60 cm széles, úgynevezett gőzelszívó szekrénnyel is.


Hit konyhabútor ábra

Jelenlegi ismereteink szerint, Magyarországon a HIT konyha az egyik legjobb ár-értékű konyhabútor, mellyel a bútorpiacon találkozhatsz.  A HIT konyhabútort ingyenesen szállítjuk házhoz.
A mindigbutor.hu oldalon leadott rendelésedet fizetheted személyes átvételkor bankkártyával vagy készpénzzel, előre utalással, rendeléskor bankkártyával, de rendelkezésedre áll a Cetelem áruhitel lehetősége is.  

Tartalomhoz tartozó címkék: konyha konyhabútor