Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36206177818

Könnyedség és gyakorlatiasság: PRADO konyhabútor

Prado konyhasor
A modern otthonokban a konyha méretei is a felgyorsult életritmusunkhoz igazodnak: többnyire csak a legszükségesebb teendők és funkciók számára van elég hely. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a kényelemről, sőt: a konyhánk nemcsak praktikus, de stílusos is lehet. Ehhez csupán kicsivel nagyobb figyelmet kell fordítanunk az ötletes berendezésre, a konyhabútor gondos kiválasztására.

A jobb helykihasználás érdekében a konyhában többnyire fölfelé terjeszkedünk: a konyhabútor felső polcai akár a mennyezetig érnek. Lényeges az is, hogy a bútor erős, masszív, megbízható legyen, különben úgy érezzük, bármikor ránk potyoghatnak az edények. Válassz olyan színeket és anyagokat, amik nem nyomják össze a helyiséget és nem keltenek ormótlan benyomást.

A minőségi anyagok és a tetszetős külső mellett a legalapvetőbb elvárásunk, hogy a konyhabútor betöltse elsődleges feladatát: a nap mint nap használt eszközök könnyen elérhetőek legyenek, de helyet adjon a ritkábban használt eszközöknek is.

A Prado konyhabútort a fenti szempontok figyelembe vételével tervezték. A legnagyobb hangsúly a kényelemre került: minden kéznél van, még sincs szem előtt. A tisztán tartása is gyerekjáték. Józan, kiegyensúlyozott hatást kelt, színösszeállításának köszönhetően azonban unalmasnak semmiképpen nem nevezhető.

A Prado megjelenését is a letisztultság és a könnyedség jellemzi: a váz szürke, az ajtók krémszínűek. Az extra magas fényű frontok mindig a tisztaság és rendezettség érzetét keltik. Szeretni fogod, hogy az ajtók csendesen záródnak, a fém fogantyúk pedig tökéletes kiegészítők, a maszatnyomok sem látszanak rajtuk.

Vásárlás előtt gondosan mérd fel a rendelkezésre álló helyet. A PRADO konyhabútor felső és alsó mérete egyaránt 2,6 m, tehát legalább ekkora szabad falfelülettel számolj. A munkalap 28 mm vastagságú – ez elég masszív, ugyanakkor nem töri meg a bútor könnyed vonalvezetését.

Gondolj arra is, hogy PRADO konyhasort a képen látható fogyasztók és kiegészítők nélkül szállítjuk. Kínálatunkban megtalálod az univerzális (jobbos/balos) mosogatót is: 23 700 Ft-ért rendelheted meg.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: konyhabútor