Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi bútor rendelés

Egyedi bútor rendelés

Online webshopként nagy örömünkre ma már több mint 20 magyar és külföldi gyártóval állunk együttműködésben, és körülbelül 20.000 terméket forgalmazunk országszerte. Széles termékpalettánkkal igyekszünk vásárlóink minden igényét kielégíteni.Sokan nem tudják még rólunk

, hogy egyedi termékek elkészítését is vállaljuk, a mögöttünk álló profi és rugalmas asztalos cég közreműködésével. Így vásárlóink elképzeléseinek, csak a képzeletük szab határt.

Az is újdonság lehet sokak számára, hogy az egyéni megrendelések mellett, folyamatosan részt veszünk és sikeresen teljesítünk országos közbeszerzési projekteket, pályázatokat, egyedi személyre szabott árajánlatokat.

Számos közoktatási intézménnyel, egészségügyi intézménnyel, kulturális intézménnyel, vendéglátóipari egységgel, céggel, egyéni vállalkozással zárult sikeresen és elégedetten a közös projekt. Többször biztosítottuk bútorokat televíziós műsorok részére.

Számos budapesti és vidéki étterem, kávézó, hotel és panzió rendezte már be segítségünkkel helyiségeit. A hely hangulatát fokozzuk a tökéletesen kiválasztott garnitúrákkal.

Nem okoz problémát egy-egy munkásszálló vagy kollégium megfelelő és határidőre történő berendezése sem.

Számtalan termékmintával, színmintával segítjük a döntést, legyen szó bármilyen bútorról.

Az árajánlat kérése és elkészítése az érdeklődő / megrendelő számára teljesen díjmentes.

Mivel a legtöbb árajánlatot kérő intézmény meghatározott keretből gazdálkodik, így rugalmasak vagyunk az egyedi árak kalkulálásában is.

A weboldalunkon (www.mindigbutor.hu) szereplő termékeken kívül, iskolai bútorok, bankett bútorok beszerzését is vállaljuk, akár nagy mennyiségben is.

Árajánlatot nem csak online kérhet, amennyiben személyesen látogatna el bemutatótermünkbe, örömmel állunk rendelkezésére a tökéletes bútorok megtalálásához, kiválasztásához.

Tartalomhoz tartozó címkék: bútor webáruház kiszállítás