Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bútorok nem csak az otthonodba!

Bútorok nem csak az otthonodba!

Nagy fejtörést okoz, mikor egy újonnan nyíló vállalkozás elérkezik a helyiségek berendezéshez. Legyen szó vendéglátóhelyről, szálláshely szolgáltatóról vagy az irodánkról. Azon kívül, hogy fontos a költséghatékony megoldás, sokszor az is szempont, hogy otthonosan tudjunk berendezni.

Nézzünk pár funkcionális bútort, és a választási szempontokat.

Bárszék

Rengeteg típus közül tudtok választani. Van fém talpú, vagy favázzal rendelkező, karfás, háttámlás, szövet, textilbőr. A letisztult formától és színtől az extravagánsig mindent megtalálsz. Az állítható magasság szinte mindig jelen van, ha ezt a funkciót nem szeretnéd, válassz fix széket. A textilbőr ülőfelület, valamint a fém váz könnyebben tisztítható, ez is fontos szempont lehet a választáskor.

Étkező garnitúra

Legyen szó vendéglátóhelyről, ebédlőről, vagy panziónk étkezőjéről, szükségünk lesz asztalra és székre. Az asztalokat és székeket tekintve mind színben, mind formában nagyon széles a választék! Ajánlatos színben és kialakításban is hasonlókat választani, hogy biztosan hangulatos legyen a berendezés. Válogathatsz rattan kerti szettek közül is, amelyekkel a kerthelyiséget vagy akár a balkont tudod még káprázatosabbá tenni!

Szobabútor

Minden vendégül látónak célja, hogy a vendégek komfortosan érezzék magukat náluk. Elengedhetetlen ehhez, hogy a szobabútor tökéletes összhangban legyen, az ígért és elvárt színvonalhoz megfelelő minőségűek legyenek. Komplett összeállításokkal elkerülhetők az árnyalatbeli eltérések. A határ természetesen itt is a csillagos ég!

Irodabútor

Belegondoltál már, mennyi időt töltesz az irodában? Nagyon fontos, hogy a lehető legmegfelelőbb bútorok vegyenek körül egész nap! Irodai székek kiválasztásánál lényeges, hogy ergonomikus kialakításúak legyenek, hiszen egészségünk megőrzése is cél. Általában standard íróasztalok között tudunk válogatni, méretét megfelelően ki tudjuk választani, még akkor is ha más az elvárásunk, mint az átlag. És akkor a szekrények! Központi feladat, hogy minden iratot megfelelően tudjunk tárolni, emellett kényelmesen elérhetőek legyenek mindenki számára.

Minden bútort megtaláltok a honlapunkon.

Váltsd valóra álmaidat, mi segítünk benne!

Tartalomhoz tartozó címkék: konyhabútor