Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány
Közeleg egy születésnap vagy évforduló? Mindjárt itt van anyák napja vagy a karácsony? Te is mindig az utolsó pillanatra hagyod az ajándékvásárlást? Az ajándékutalvány az, ami mindig a legmegfelelőbb ajándék.
 

Ajándékozz születésnapra, névnapra, esküvőre, karácsonyra, ballagásra, vagy bármikor! Egy bútor ajándékutalvány, ami 365 napig felhasználható mindig hasznos és örömteli ajándék.

Ez a voucher bármilyen alkalomra hasznos és kedves meglepetés, ráadásul 12 hónapig bármikor felhasználható a webáruházunk kínálatában lévő termékek közül bármire!

Mindig szükség lehet valamilyen kiegészítőre, amivel feldobhatjuk otthonunkat. Vagy az ajándékozott éppen lecserélné bútorait? Ebben az esetben biztosan ajándékutalványunk a legmegfelelőbb választás!

Kínálatunkban megtalálhatók dekorációk, lakáskiegészítők, képek, faliórák, előszoba, fürdőszoba, gyerekszoba, babaszoba, hálószoba és irodabútorok, nappali szoba bútorok, konyhabútorok, étkezőbútorok, kertibútorok létrák, szemetesek és csapok.

A megajándékozott személy weboldalunkon 20 000 bútor közül kedvére válogathat, a választott bútorát pedig ingyenesen házhozszállítjuk.

Választható címletek 10 000 Ft-tól egészen 500 000 Ft-ig

Vásárolj most ajándékutalványt és használjátok fel egy éven belül a mindigbutor.hu webáruházban.