Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36206177818

Miért vásárolj online a Mindibútor bútoráruházban?

Miért válaszd a mindigutor.hu webáruházat?

Most megmutatjuk miért jársz jól, ha tőlünk vásárolsz!

 

Megfigyelted valaha a bútoráruházakban nézelődő párokat? Valószínűleg neked is feltűnt a két legjellemzőbb típus: az egyik a békésen andalgó, a másik a veszekedő páros. És tudod, mi a különbség a kettő között? A mosolygós pár először jár bútorboltban: ők még csillogó szemmel tervezgetik első közös otthonukat. Utóbbiak viszont sokadjára töltenek egy derűs vasárnapot egy rosszul megvilágított, zsúfolt, több ezer négyzetméteres raktárhelyiségben. Számukra ez már régen nem derűs időtöltés, csak egy feladat, amin valahogyan, bárhogyan, ha fogcsikorgatva is, de túl kell esni.

Pedig a bútorvásárlás lehet kellemes élmény is! Összegyűjtöttünk néhány érvet amellett, hogy miért éri meg jobban online bútoráruházban vásárolni.

1.    Kényelmes

A teljes kínálatot végigböngészheted a kedvenc karosszékedből vagy a kanapén elterülve: valamennyi színkombináció, forma és elrendezés egyetlen kattintással elérhető. Ha valami megtetszik, pár perc alatt minden információt megkapsz róla, vagy akár az összes hasonló termékről.

2.    (Szinte) mindig nyitva

Akkor vásárolsz, amikor időd és kedved van. De a legjobb, hogy ha valami megtetszik, elmentheted, és nyugodtan aludhatsz rá egyet.

3.    Kedvező árak

Az online bútoráruház az üzemeltető számára is kedvező, hiszen nem kell bezsúfolnia az összes termékét egyetlen helyre. Amit ezzel megtakarít a működési költségen, azt te árkedvezményként fogod érzékelni.

4.    Informatív

Mi minden esetben minimum 3X telefonon tájékoztatunk téged a rendelésed állapotáról.

  • először ha leadod a kívánt bútor megrendelésed még aznap, vagy a következő munkanapon mindenképp telefonon keresni fogunk megerősítés miatt
  • másodszor a saját fuvarszervezőnk egyeztet Veled a szállítással kapcsolatban
  • harmadszor a saját futárunk telefonál érkezéskor, vagy ha szeretnéd korábban

5.    Óriási

Webáruházunkban bemutatott közel 10 000 darab bútorunk közül egészen biztos, hogy megtalálod a legmegfelelőbbet. Az óriási mennyiséghez még hozzá tartozik a szín és méret variációk szinte végtelen tárháza, így kedvelj és keress bármilyen stílusú bútort is, a mindigbutor.hu a legjobb választás.

6.    Alapos

A mindigbutor.hu saját futárszolgálata viszi el Neked a rendelt bútorod, így garantáljuk, hogy sérülésmentesen megérkezzen minden a kívánt időben!

7.    Nem kell előre utalnod

Ha nem szeretnél előre utalni, semmi gond! Ráérsz a futárunknál fizetni az otthonodban bankkártyával, vagy készpénzzel.

8.    Megbízható

Az egyik legnagyobb büszkeségünk az a díj, amit Tőletek a vásárlóktól kaptunk: 2018 megbízható webáruháza lett a mindigbutor.hu. Kattints az oklevél megtekintéséhez.

9.    Biztonságos

A végére hagytuk az egyik leglényegesebb dolgot: ami a garanciákat illeti, online vásárlás esetén a jogszabályok nagyobb biztonságot nyújtanak a vásárlónak, mint ha személyesen a kereskedőtől vásárolna. Online bútorboltban a megrendelést követően is elállhatsz a vásárlástól, de akár a bútor házhoz szállítása után is meggondolhatod magad. A kötelező 365 napos garancián és jótálláson felül, amit természetesen minden esetben vállalunk, mi mindennél fontosabbnak tartjuk az elégedett vásárlót!


Rendelj bátran online áruházból bútort! Nemcsak kényelmesen, nyugodt körülmények között és kedvező áron vásárolhatsz, de rengeteg, pihenésre fordítható időt nyersz.