Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A zsúrkocsi mókás és sokoldalú dekorációi

A zsúrkocsi mókás és sokoldalú dekorációi

A dekorálás nem is lehet szórakoztatóbb annál, mint egy zsúrkocsival feldobd az otthonod.

 

A zsúrkocsik stílusa szuper mókás. Miért? Talán azért, mert annyira nem tűnik kötelezőnek a lakberendezésben. A zsúrkocsik tulajdonsága az, hogy ideiglenesek. Tehát nincs rajtad nyomás, hogy mihez kezdj vele. A zsúrkocsikkal fókuszpontot hozhatsz létre az otthonodban, ami egy trend a lakberendezésben. Mit értek fókuszpontok alatt? Lehet belőle kávéállomás, bárhelyiség, olvasósarok, számítógépes sarok...bármi. Többfunkciósak és persze, ami a legjobb az egészben, mobilak.


Amikor a zsúrkocsid "szolgálaton kívül" van
Ne gondold, hogy ha nem szórakoztat, akkor nem szórakozhat egy bárkocsival. Az eredeti felhasználása a parti elengedhetetlen kelléke volt- alkoholos italok és kiegészítőik tárolására szolgált- nem jelenti azt, hogy nem használhatod sok más célra. Valójában úgy gondolom, hogy sokkal jobban szórakozhatsz, ha hagyod, hogy a képzeleted átvegye az irányítást és kreatív legyen! Őszintén szólva az egyetlen dolog ami korlátoz Téged, az a saját találékonyságod. Itt van néhány ötlet, amit kitaláltunk, hogy lendületet adjunk Neked a kezdéshez:

Helyezd el a zsúrkocsin nyugodtan a számítógépedet, nyomtatódat vagy az íróasztalod kellékeit.
Mutasd be a vendégeid számára a különleges, szórakoztató gyűjteményedet amelyre büszke vagy.
Ha a hobbid például valamilyen kézművesség, akkor jó tárolóhely lehet egy zsúrkocsi a kellékes kosaradnak és bemutathatod egyúttal néhány munkádat is.Tárolhatsz rajta könyveket vagy beteheted a gyerekszobába játéktárolóként is.

A zsúrkocsi kihasználhatóságának a határa a csillagos ég, ha megtetszettek az ötleteink de nincs még zsúrkocsid, akkor gyorsan szerezz be egyet a Mindig Bútornál.