Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36206177818

Bútor ötletek, hírek, cikkek

A megfelelő bútorok kiválasztása nem könnyű feladat. Évekre meghatározza otthonod vagy éppen irodád hangulatát. Írásainkkal megpróbálunk segíteni, inspirálni, hogy a te otthonod a számodra legmegfelelőbb bútorokkal rendezzük be. Blogunkban , bútorokkal,  lakberendezéssel kapcsolatos hasznos ötleteket és tippeket találsz. Megismerheted a bútor anyagokat, a legújabb trendeket, de tájékozódhatsz legújabb akcióinkról is.
Prado konyhasor
A modern otthonokban a konyha méretei is a felgyorsult életritmusunkhoz igazodnak: többnyire csak a legszükségesebb teendők és funkciók számára van elég hely. Ez azonban nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a kényelemről, sőt: a konyhánk nemcsak praktikus, de stílusos is lehet. Ehhez csupán kicsivel nagyobb figyelmet kell fordítanunk az ötletes berendezésre, a konyhabútor gondos kiválasztására.

Egy hosszú nap után fáradtan hazaérsz. Előre örülsz, hogy végre lerúghatod a cipődet és megpihenhetsz. Belépsz a lakásba -- és szanaszét heverő cipők tarka látványa fogad....

Ágyazható kanapéA kanapé minden otthonban alapdarab: nélküle el sem tudjuk képzelni az esti pihenést. Régi bútorunktól nehezen válunk meg még akkor is, ha tudjuk, hogy elképesztően széles kínálatból válogathatunk. Mégis, a kanapévásárlás ritka és nagy beszerzésnek számít; talán ennek is köszönhető, ha kissé bizonytalanul fogunk hozzá a keresgéléshez.

Forgószékek
Forgószéket választhatunk bármilyen íróasztal melletti tevékenységhez. Egészen a kisiskolás kortól kezdve fontos, hogyan ülünk az asztal mellett. Esetenként órákat eltöltünk így, ezért nagyon lényeges kérdés, milyen széket választunk.